Gezonde wandelgewoonten

Of u nu geniet van wandelpaden of stevig wandelen, u kunt manieren vinden om uw dagelijkse routine in te lopen. Het is belangrijk om goed te kleden voor het weer en veel water en zonnebrandcrème te brengen. Je kunt gemakkelijk werken om je routine binnen te lopen door te lunchen vanaf een andere plaats of zelfs iets eerder uit de bus te stappen.

Lopen is geweldig voor uw gezondheid en het kan u helpen af te vallen. Probeer vijf dagen per week minimaal 30 minuten te lopen als je kunt. Als dit teveel voor je is, probeer dan vijf minuten per keer te lopen. Je kunt dan je een weg banen naar hogere hoeveelheden. Probeer elke dag minstens één mijl te lopen.

Als je buiten loopt, vermijd dan ongelijk gras, scheuren in de trottoirs en lage hangende ledematen. Probeer binnenshuis op een hellingspad of een loopband te lopen. U kunt ook overwegen winkelcentra die open uren bieden voor wandelaars. Zorg ervoor dat je je spieren voor en na je wandeling rekt.

U kunt ook enkele lichtweerstandstrainingen opnemen in uw wandelroutine. Je kunt basis lichaamsgewichtoefeningen zoals squats en lunges toevoegen aan je wandelroutine. Lopen zal ook de bloedstroom door uw lichaam verhogen. Door krachttraining aan uw wandelroutine toe te voegen, kunt u uw lichaam versterken en u helpen af te vallen.